Wij hebben een transparant en eenduidig prijsbeleid zonder verborgen kosten of onaangename verrassingen. Of het nu over webdesign, laseren of productfotografie gaat. Onze prijsopbouw is eenvoudig zonder gedoe over een pagina meer of minder of een witte of transparante achtergrond. 

 

Naast een duidelijk prijsbeleid maken we vooraf duidelijke afspraken over de diensten die we voor u gaan verrichten. Bijvoorbeeld welke stijl website of shop en hoe moeten we de productfoto’s / presentaties aanleveren. Denk aan bijvoorbeeld marges en witte of transparante achtergrond of juist met achtergrondbeeld of watermerk/logo.

We hebben 2 standaardprijzen voor webdesign omdat we onderscheid maken tussen een website en webshop. Een webshop is aanzienlijk meer werk en kost ook meer energie om te implementeren met wat voorbeeldproducten. Om een site goed werkend te houden en er zeker van te zijn dat deze veilig is stellen wij voor om de website of webshop via onze servers te hosten. In het algemeen kan worden gesteld dat bij de meeste hosting partijen u zelf moet zorgen voor updates en beveiliging van uw website. In de praktijk gaat dat vaak mis met de nodige vervelende gevolgen zoals gehackte en onveilige websites.

We zijn deze pagina op dit moment aan het vullen. Kom binnenkort weer eens langs….

WEBDESIGN

Voor uw complete websites en webshops

KASSA KOPPELING WINPOS2WP

Uw producten geautomatiseerd online en voorraad up-to-date.

Producten laseren

Laseren en markeren van kleine producten.

productfotografie

Packshots en 360 fotografie kleine producten