Wij hebben veel ervaring in het ontwikkelen van websites en het in de markt zetten van een merk. Wij hebben een proeftuin of misschien beter Bela-LAB genoemd waarin al onze kennis vooraf wordt uitgekiend en getest. Is het effectief, betaalbaar en slaat het aan is een vraag die we ons continue stellen. Het resultaat uit deze proeftuin is ons eigen succesvolle sieraden merk Bela Donaco. Een groen en milieubewust sieraden label van Nederlandse makelij dat aanslaat bij een grote groep bewuste kopers waarop de promotie en het product zich gericht heeft.

Merken als Heineken, PostNL, ING etc zullen bij onze portfolio niet voorbij komen. Gewoonweg omdat daar niet onze uitdaging ligt. Voor ons is het de uitdaging om een klein label of nieuw label bestaansrecht te geven. Dit door op een betaalbare manier een promotiemiddel zoals een website of webshop aan te bieden en daarnaast ook de producten met geavanceerde lasertechniek te voorzien van de juiste logo’s. Daarnaast hebben we de techniek in huis om productfoto’s / packshots, ook alphashot genoemd omdat de foto’s vrijstaand zijn, te  maken en presenteren met een geweldige nieuwe techniek. 360-graden vrijstaande productfoto’s behoren tot de mogelijkheid. Het laseren en fotograferen doen we echter alleen voor kleinere producten zoals sieraden en producten tot 15x15x15 cm groot. Ook kleine verpakkingen behoren tot de mogelijkheid.

Kleinschaligheid en persoonlijke ondersteuning en contact zijn ons ding. Wij helpen u graag verder (te) ontwikkelen en spelen snel in op nieuwe behoeften van uw klanten/afnemers.

Vrijstaande productfoto's en 360º

ZIE OOK HET FILMPJE laseren naambordje

WEBDESIGN

Voor uw complete websites en webshops

KASSA KOPPELING WINPOS2WP

Uw producten geautomatiseerd online en voorraad up-to-date.

Producten laseren

Laseren en markeren van kleine producten.

productfotografie

Packshots en 360 fotografie kleine producten