Laseren van producten is een combinatie van vakmanschap gecombineerd met de juiste machines. Wij werken uitsluitend met Fiber Laser machines geschikt voor edelmetalen zoals goud en zilver, koper, messing, brons en andere metalen. Ook sommige hout en ledersoorten zijn goed te laseren met onze machines.

Wat kunnen wij laseren? Denk aan bijvoorbeeld een vingerafdruk in een sieraad of een foto op een medaillon. Tags voor aan sieraden of een logo met naam op producten en soms verpakkingen. Ook het omzetten van foto’s, teksten en logo’s naar een leesbaar formaat doen we. Deze prijzen zijn eenmalig en afhankelijk van het aantal te laseren producten en de complexiteit van de afbeelding.

Naast het laseren kunnen we producten ook markeren met bijvoorbeeld serienummers. Of deep laseren van buttons en naamplaatjes. Sieraden zoals ringen aan de binnenkant en/of buitenkant graveren is voor ons geen enkel probleem. Ook het snijden van dunne metalen plaatjes, leder, karton en papier behoren tot onze mogelijkheden.

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal stuks. Bijvoorbeeld beginnend bij € 0,10 voor grotere hoeveelheden markeren. Knopen vanaf € 5 per stuk. Naamplaatjes voor bij de voordeur vanaf € 25 per stuk. De voorbeeld prijzen zijn exclusief materiaal.

Belangrijk om te weten! Omdat wij vooral voor de sieraden industrie werken is de lasercapaciteit niet groter dan 10 x 10 cm.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Wij zullen snel reageren met een passende en vrijblijvende offerte en/of advies. Soms komt het voor dat we via wat experimenten tot een passend antwoord kunnen komen.

ONS WERK
OFFERTE AANVRAAG LASEREN
Niet verplicht

Staat uw object hier niet bij? Zet het in de omschrijving/opmerking

Staat het materiaal er niet bij? Zet het in de omschrijving/opmerking

Wanneer het een andere bewerking betreft zet het bij de omschrijving/opmerking

WEBDESIGN

Voor uw complete websites en webshops

KASSA KOPPELING WINPOS2WP

Uw producten geautomatiseerd online en voorraad up-to-date.

Producten laseren

Laseren en markeren van kleine producten.

productfotografie

Packshots en 360 fotografie kleine producten